Aktuelt

DJBFA er din vej til ny viden og aktuelle historier om arbejdet med at skabe tekster og ny musik.

Har du idé til et samarbejde...

Mandag, 24 april, 2017
Statens Kunstfond støtter komponistaftaler, hvor der er truffet aftale om for eksempel en koncert, event eller udgivelse med særlig kunstnerisk idé. Der kan søges støtte nu.

Koda flytter GF til Den Sorte Diamant

Fredag, 21 april, 2017
Der forventes så mange deltagere, at Koda flytter sin generalforsamling til større lokale. DJBFA´s bestyrelse opfordrer fortsat medlemmer til at prioritere at deltage i generalforsamlingen.

Komponistworkshop med John Hollenbeck under Summer Session

Onsdag, 12 april, 2017
For tredje år i træk er DJBFA og JazzDanmark gået sammen om at præsentere en uges intens komponistworkshop under musikstævnet Summer Session den 6.-13. august 2017

Coachforløb udbydes nu som generelt DJBFA-tilbud

Mandag, 10 april, 2017
Tidligere har DJBFA's coach Bjørg Hedelykke været særligt tilknyttet Musik & Sundhed – nu kan alle ansøge om et karrierecoaching-forløb.

SPOT Festival med DJBFA rabat

Fredag, 7 april, 2017
DJBFA er medarrangør af årets SPOT festival i Aarhus, der foregår den 4. - 7. maj. Som medlem i DJBFA kan du kan få billet til festivalen og dens faglige arrangementer med DJBFA rabat.

Vil du med i et sundhedsprojekt?

Torsdag, 6 april, 2017
Tænketanken Musik & Sundhed er nu så godt i gang med sit arbejde, at vi søger komponister, der har lyst til at deltage i konkrete arbejdsgrupper.

Støt op og sæt fokus på musikkens skabere

Mandag, 3 april, 2017
Den nye kampagne #voresmusik sætter fokus på den kreative proces, der går forud for det færdige stykke musik. DJBFA, DPA, DKF og Musikforlæggerne står bag, men det er sangskriverne og komponisterne, som får det til at leve.

Filmens musikunivers

Mandag, 3 april, 2017
NB. Opdatering: BFM har været nødsaget til at aflyse den 10. april og udskyde arrangementet til senere på foråret.

Kodas GF får stor indflydelse på DJBFA

Søndag, 2 april, 2017
Hvor stor en del af rettighedspengene skal bruges til at skabe ny musik via "De Kulturelle Midler"? Der afgør Kodas generalforsamling den 27. april.

DJBFA møde om Kodas generalforsamling

Søndag, 2 april, 2017
Det vigtigt, at du deltager i Kodas generalforsamling. Men vi vil gerne hvorfor - og hvad Koda betyder for DJBFAs aktiviteter og tilbud i hverdagen.