Aktuelt

Coachforløb udbydes nu som generelt DJBFA-tilbud

Mandag, 10 april, 2017
Tidligere har DJBFA's coach Bjørg Hedelykke været særligt tilknyttet Musik & Sundhed – nu kan alle ansøge om et karrierecoaching-forløb.

Coach for musikkens skabere, Bjørg Hedelykke, har i snart tre år coachet mere end 250 komponister som del af MusicBusiness 2020-projektet til stor glæde for mange DJBFA-medlemmer. Nu får endnu flere komponister og sangskrivere mulighed for at få glæde af et individuelt karrierecoaching-forløb. Det sker som naturlig tilretning af foreningens tænketanksprojekt Musik & Sundhed.

Der har været stor efterspørgsel efter Bjørg og hendes coachingforløb i medlemskredsen de seneste par år, hvor rigtig mange har nydt godt af medlemstilbuddet. Nu bliver det muligt for alle at søge coaching – uanset om du arbejder med sundhed eller ej.

Medlemmer om karrierecoaching:

Men hvad er det egentlig, et coachingforløb kan give dig som kunstner? Vi har bedt to medlemmer om at sætte ord på, hvad de har fået ud af at blive coachet af Bjørg:

Ulrik Elholm, Ulrik Music & Coaching:
- Bjørg er en helt utrolig dygtig og inspirerende coach. Jeg har haft fornøjelsen af Bjørgs kyndige coaching et par gange og må bare sige at hun sparker r... Men pas på, for det virker som hun ser lige ind og intet går ubemærket hen. Jeg kan helt klart anbefale en session med Bjørg! Altid inspirerende, motiverende og lærerigt!

Jane Winther, Unisound:
- Tak, Bjørg, for alle de nye idéer, du har været med til at bringe ind min musikvirksomhed. Du har virkelig hjulpet mig med at observere, prioitere og ikke mindst at kunne gribe de mange bolde jeg har fået kastet i luften. Alt begynder at hænge sammen nu. Undervisning, koncerter, den kommende bog og musikudgivelserne. Her seks måneder efter vores første møde, kan jeg se en mærkbar fremgang i omsætningen, og et øget salg af min musik. Af hjertet tak. Du gør virkelig en stor forskel.

Overvejer du, hvordan du kan udvikle dit kunstneriske virke eller hvordan du kommer videre med et konkret projekt? Så overvej, om et karrierecoaching-forløb er noget for dig.

Læs mere om DJBFA's karrierecoaching-forløb og coach Bjørg Hedelykke HER.