Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Etiopien og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du som sangskriver eller komponist udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre komponister og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kollegaer, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

I 2022 forventer vi at præsentere ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse camps vil komme igen i 2022 i opdateret form.

Aktuelle camps

Foto: Kal Visuals/Unsplash

Fantastiske filmkomponister

Et inspiratorisk ophold for den etablerede filmkomponist med fokus på personlig og håndværksmæssig udvikling i en kompositorisk verden, der udvikler sig mere og hurtigere end nogensinde før.

Periode: 16.-19. august 2022

Ansøgningsperioden er overstået, og deltagerne er fundet.

LÆS MERE

Ødemarkssange

Find ro og musikalsk inspiration sammen med dine sangskriverkolleger på Ødemarkssange i Godsforvalterboligen ved Egeskov Slot. Campen går ud på at få plads til at arbejde, blive inspireret af andre, måske få feedback, nye indspark og eventuelt co-write. Sangskriver Marie Frank er vært på opholdet.

Periode: 21.-26. august 2022

Ansøgningsfristen er overskredet, og holdet er fundet.

LÆS MERE
Fra tidligere Eurovision Camp.

International Eurovision Camp

Autor og The Arrangement tilbyder danske sangskrivere muligheden for at komme med på co-writing-opholdet International Eurovision Camp 2022. Du kan være med til at skrive sange til Eurovision i Palma Music Studios på Mallorca.

Periode: 22.-27. august 2022

Ansøgningsfristen er overskredet. Ansøgere har fået besked.

LÆS MERE
Rezwan Farmi og Astrid Cordes på tidligere camp for kvindelige sangskrivere. Foto: Daniel Nielsen/Autor

We Make Music

For andet år i træk inviterer vi til fællesnordisk writing camp for kvinder og kønsminoriteter. Skriv musik til GRETA, GIMI og EYJAA sammen med andre nordiske musikskabere i København.

Periode: 19.-23. september 2022.
Ansøgningsfrist: 7. august 2022 kl. 23.59

LÆS MERE OG ANSØG
Sarah Kirkland Snider. PR-foto.

KompositionsCamp 2022

Mød Sarah Kirkland Snider og Edmund Finnis, og bliv inspireret af det musikalske fællesskab på tværs af genrer på KompositionsCamp på Engelsholm Højskole. Tidligere deltagere har været sangskrivere, klassiske komponister, elektroniske musikere, filmkomponister og jazzmusikere. Campen arrangeres af Autor og Dansk Komponistforening.

Periode: 9.-15. oktober 2022.
Ansøgningsfrist: Onsdag den 10. august 2022 kl. 23.59.

LÆS MERE OG ANSØG
Stockholm. Foto: Colourbox

A-Camp Stockholm 2022

Vi gentager succesen i oktober 2022 og sender et nyt hold sangskrivere af sted på A-Camp Stockholm for at co-write med svenske musikskabere.

Periode: 16.-22. oktober 2022
Ansøgningsfrist: 8. august 2022 kl. 23.59.

LÆS MERE OG ANSØG

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere