Karrierecoaching

Autor tilbyder skræddersyet karrierecoaching til sangskrivere og komponister i alle genrer. Du kan vælge mellem flere coaches og forløb.

Du får et individuelt sparringsforløb, der giver dig mulighed for at dykke ned i det, der er vigtigt for dig og din professionelle karriere. Du får med andre ord et coachingforløb, der kun tager udgangspunkt i dine behov.

Ekstra info:
Gratis for Autors medlemmer. Bliv medlem
Coachen har tavshedspligt.
Karrierecoaching er støttet af Koda Kultur.

Note om mental sundhed: Vi vil gerne coache alle, men vi anbefaler alle ansøgere, som er diagnosticeret med f.eks. depression eller angst at vente med at søge.

Om coaching

Alle medlemmer af Koda kan ansøge om et coachingforløb. Det er gratis for Autor-medlemmer. Efter afsluttet coachingforløb kan du søge coaching igen efter et år.

Hvis du ikke er medlem af Autor: Forløbet koster 350 kr., hvis du ikke er medlem af Autor. Du kan betale på MobilePay på 78607. Du er velkommen til at betale, før din ansøgning er blevet godkendt, hvis du vil speede processen op. Hvis du ikke bliver godkendt til coaching, betaler vi naturligvis beløbet tilbage.

Bemærk, at et coachingforløb skal være afsluttet inden for højst et halvt år fra første session til den sidste, medmindre andet kan godkendes af coachen.

NB. Melder du afbud senere end kl. 9.00 dagen inden din coachingsession, mister du automatisk din coachingtime.

Autor tilbyder seks forskellige forløb:
 • Bjørg Hedelykke har fokus på helheden: at hjælpe dig med at få overblik, retning og klarhed.

 • Cecilia Krill arbejder med dine styrker, drivkraft og personligt lederskab.

 • Josh Greenberg hjælper dig strategisk med at definere og sætte karrieremål, som du kan nå.

 • Kat Jarby styrker din markedsføring og kommunikation

 • MentalVoice har fokus på mental sundhed, mental styrke og trivsel.


Læs mere om de fem og deres forskellige tilgange – og muligheder – længere nede.

Med et coachingforløb får du:
 • Personlig, individuel coaching og sparring
 • Hjælp til projektudvikling
 • Sparring på valg og tvivlsspørgsmål
 • Typisk tre-fem sessioner af ca. en times varighed
Et forløb kan f.eks. indeholde sparring på:
 • Struktur til at gøre din professionelle hverdag bedre
 • Konkrete musikprojekter
 • Dit kompositoriske virke
 • Hvordan du fastsætter dine priser

coach: Bjørg Hedelykke

Helhedsorienteret coaching. Er du, hvor du vil være som sangskriver? Er du i tvivl om egne evner? Eller er du godt på vej, men mangler sparring på dit næste træk?

Et coachingforløb med Bjørg Hedelykke hjælper dig med at få overblik, retning og klarhed. Bjørg tager sit udgangspunkt lige der, hvor du er i dit skabende virke, og hvordan du skaber en bedre forretning for dig selv som komponist.

Karrierecoachingen består af karrierevejledning, kunstnerisk virke og personlig kompetenceudvikling. Det er helhedsorienteret karrierecoaching, der fordyber sig i dine personlige mål. Hvert coachingforløb er individuelt skræddersyet til det enkelte menneske.

Bjørg Hedelykke har mange års erfaring fra kunstneriske brancher såsom skøn- og faglitteratur, billedkunst, klassisk og rytmisk musik. Hun er certificeret Co-Active Coach med 17 års erfaring og over 5.000 kunder i individuelle forløb. Hendes erfaringer, interesser, uddannelser og karrierevalg bindes sammen i hendes coaching og resulterer i nye opfattelsesmåder, veje og resultater.

Tidligere har Bjørg været specifikt tilknyttet projektet MusicBusiness 2020 og tænketanken Musik & Sundhed.

Adresse: Panumsvej 51, 1. sal, 2500 Valby.
Kontakt: bjorg@personalcoach.dk

Coach: Cecilia Krill

Cecilia Krill er coach og rådgiver med særligt fokus på styrker, drivkraft og personligt lederskab.

Et coachingforløb med Cecilia tager hjertevarmt afsæt i den, du er, din aktuelle livssituation, og det, du ønsker at forandre eller sætte i gang.

Det handler ikke om at ’fixe’ noget, men derimod på at få fat i din egen indre drivkraft og motivation og de iboende styrker, som giver dig energi og mod på at gøre det, du dybest set drømmer om.

I et sparringsforløb kan Cecilia for eksempel hjælpe dig med at:

 • genbesøge din dybeste drivkraft og motivation
 • træffe beslutninger og sætte kloge mål, som du rent faktisk kan nå
 • undersøge, hvordan frygt, mod og handlekraft hænger sammen
 • forstå og igangsætte (eller genstarte) kreative processer
 • lære konkrete metoder til at skabe struktur, fokus og fordybelse
 • planlægge dine næste bedste skridt – og dine mere langsigtede visioner

Hovedsagen er, at vi gennem forløbet har fokus på at styrke dit mod, din drivkraft og dit personligt lederskab, så du bliver godt rustet til at gå fra tanke til handling og skabe dig en bæredygtig karriere, som du elsker.

Som rådgiver trækker Cecilia Krill på mange års erfaring som udøvende musiker, underviser i kunstnerisk entreprenørskab på landets konservatorier og soloselvstændig sparringspartner for musikere, iværksættere og freelancere.
Derudover er hun forfatter, spiludvikler og medskaber af Autors kursusforløb Akademi for Drivkraft.

Cecilia Krill er uddannet rytmisk sanger fra DJM, diplomuddannet i ledelse & coaching og samt cand. mag i læring og forandringsprocesser.

Et coachingforløb med Cecilia Krill består af tre sessions.

Coach: Josh Greenberg

Mangler du retning og mål, selvom karrieren er godt i gang? Så er Josh Greenberg svaret.

Josh har en fortid som musiker og producer og er i dag ekspert i branding, strategi og trends. Målet med hans coaching er at hjælpe dig med at stille skarpt på det store ”hvorfor” i din karriere. Hvad arbejder du for? Sammen ser I på, hvad du gør for at sikre, at det hænger sammen med, hvem du gerne vil være.

Josh Greenberg er amerikaner med base i Danmark. Han har mange års erfaring fra både Spotify og Red Bull, hvor han bl.a. har arbejdet med branding, strategi og marketing. Han har stort kendskab til tech, herunder indgående viden om digitale løsninger og streaming.

Coaching med Josh hjælper dig med at definere og sætte karrieremål, og du får hjælp til at lægge den strategi, som gør, at du kan nå disse mål.

For at søge coaching hos Josh skal man enten leve fuldtid af musik eller have en klar ambition om at leve fuldtid af musikken i fremtiden.

Bemærk: Coaching med Josh Greenberg foregår på engelsk. Et forløb består af tre sessions.

Coach: KAT Jarby

Workshopforløb med fokus på markedsføring og kommunikation

Workshopforløbet med Kat Jarby giver dig en række værktøjer til at finde ind til kernen af dit brand, lære dine modtagere at kende og integrere din kommunikation i dit kunstneriske virke. Forløbet tager udgangspunkt i et aktuelt projekt eller område af din musikkarriere og giver dig viden om teorier, begreber og værktøjer inden for markedsføring og kommunikation.

Forløbet gennemføres som 2 workshops á 2 timer med 1 times opsamling. Ved hjælp af øvelser, modeller og tanker til refleksion opfordrer forløbet dig til at blive klogere på dig selv, din målgruppe og en række kommunikationsværktøjer – og dermed mere målrettet i din kommunikation.

Et forløb med Kat Jarby kan fx indeholde viden om:

 • Brandidentitet, -omdømme og -personlighed
 • Verbal og visuel identitet
 • Målgruppesegmentering
 • Engagement, interaktion og troværdighed
 • Historiefortælling
 • Kommunikationskanaler
 • Kommunikationsstrategi og -plan
 • Implementering og eksekvering

Kat Jarby har drevet og udviklet virksomheden Kaja Management siden 2013. Hun har arbejdet med formidling af musik i 15 år og er desuden erfaren konsulent, certificeret coach, underviser og oplægsholder. Kat er specialist i branding, kommunikation og markedsføring med fokus på musik fra sin uddannelse på University of Brighton, UK.

COACH: Lasse Boman


Lasse Boman kan ikke søges som coach lige nu, da alle coachingpladser hos ham er besat.

Forløb med MentalVoice

MentalVoice tilbyder et skræddersyet forløb med fokus på mental sundhed, mental styrke og trivsel til sangskrivere og komponister i alle genrer.

Fokus på det mentale fundament kan skabe en forståelse for de udfordringer, der afholder dig fra at trives i processen, udfolde din kreativitet og performe i en given kontekst. Det kan være udfordringer som høje forventninger, frygten for at fejl, manglende motivation, manglende selvtillid og/eller selvværd mm.

Med et mentalt coachingforløb får du:

 • 4 x ca. 1 times coaching og mentaltræning
 • Sparring på valg og tvivlsspørgsmål

I et mentalt coachingforløb vil du bl.a. arbejde med:

 • Identitet og drivkraft
 • Livet som musiker
 • Mentale færdigheder og kompetencer
 • Vision, værdier og mål

Dine coaches fra MentalVoice

Anders Vorborg er stifter af MentalVoice og har en baggrund inden for elitesport. Han er uddannet pædagog og har en kandidatgrad i idrætsvidenskab med fokus på coaching, talentudvikling, sportspsykologi og personlighedspsykologi.

Kamilia Amélie er sangskriver og komponist. Det er hendes erfaringer og oplevelser fra musikbranchen, der er drivkraften bag hendes ønske om at hjælpe andre musikere til at nå deres drømme, opfylde deres potentiale – og trives i processen.

Læs mere om de to coaches

Bemærk: Du er meget velkommen til at oplyse om eventuelle diagnoser, misbrug eller andet du mener, at Mental Voice bør kende til. Denne information kan være behjælpelig ift. at få skræddersyet forløbet specifikt til dit behov. Mental Voice behandler naturligvis denne information fortroligt. Bemærk, at forløbet ikke skal opfattes som et psykologforløb.

Ansøg

Ansøgning foregår via Koda Kulturs fælles ansøgningssystem. Her udfylder du info om dig selv og bliver bedt om at uddybe, hvad du søger coaching til, lidt om dine udfordringer og forventninger m.m. Du bliver også bedt om eksempler på din musik.

I ansøgningen vælger du også, hvilket af forløbene du er interesseret i.

Ansøg her