Netværk

Autors mange netværk er steder, hvor sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration. Det kan være inden for en genre, en tilgang til sangskrivning, et geografisk område eller noget helt fjerde. Vores netværk er lavet for at styrke både det faglige og det sociale sammenhold blandt udøvende komponister og musikere i Danmark. Og for at styrke fællesskab, mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.

Få overblik over alle vores netværk herunder.

grownup gold

Musiker og sangskriver Stine Liebman har taget initiativet til GrownUp Gold, der arbejder for mere aldersdiversitet i den rytmiske musikbranche. I et samarbejde mellem Autor og GrownUp Gold præsenteres nu et fælles netværk, drevet med midler fra Koda Kultur.

I netværket mødes alle interesserede komponister og sangskrivere over 35 år – og meget gerne et godt stykke over 35 år! Netværksarrangementerne finder typisk sted i København.

Lige nu er der hele to GrownUp Gold arrangementer på vej – på Sjælland og i Jylland. Begge handler om sync – hvordan du får din musik med på film og tv. Læs mere og tilmeld dig en af aftenerne:

  • GrownUp Gold: Torsten Cubel holder oplæg om sync torsdag den 7. december 2023 kl. 19.30-21 på Promus i Aarhus. Læs mere og tilmeld dig.
  • GrownUp Gold: Emilie Skovgaard Sørensen holder oplæg om sync fredag den 15. december kl. 10 hos Autor i København Ø. Læs mere og tilmeld dig.

onsdagsklubben

Autor og Turkis præsenterer Onsdagsklubben i Aarhus. Savner du kompetent sparring, eller søger du et musikfagligt fællesskab, der kan hjælpe dig med at bevare et kreativt output? Så er Onsdagsklubben på Turkis sikkert lige noget for dig! Sangskriver Marc Facchini er vært.

Datoer på Turkis i 2023: 16. august, 17. september, 27. september, 25. oktober.

Læs mere og tilmeld dig.

Skabertrang Aarhus

Foto: Amit Agnihotri/Unsplash


Skabertrang Aarhus er et nyt netværk for komponister og sangskrivere i Aarhus og omegn. Gennem en række workshops vil Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber. Jakob Alsbjerg leder netværket.

Næste arrangement: Skabertrang i Aarhus inviterer til “Oplæg ved DIG!”. Det er årets sidste netværksmøde tirsdag den 5. december 2023 kl. 19.00 – 21.00 med mad, drikke og plads til, at I kommer på banen og fortæller om jeres musikalske år. Afholdes på Promus i Aarhus.

Læs mere og tilmeld dig.

klubben vest

The Downshifters. Foto: Sven Levandowsky

Hyggelige arrangementer for komponister og sangskrivere i Randers og omegn. Ofte med mad og et inspirerende besøg udefra af en kunstner, der fortæller om sin musik og karriere samt giver et par numre.

Seneste arrangement: Fælles middag samt artist talk og livemusik med The DownShifters den 12. oktober 2023. Læs mere.

Nyt arrangement kommer snart.

EQ Saturdays

Nanna Bottos. PR-foto.

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center i København og Autor præsenterer eQ Saturdays: Talks, workshops og netværk om musikproduktion og kønsdiversitet. Dagen starter med en workshop kun for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Derefter er der oplæg med en musikalsk gæst, og dette er åbent for alle.

eQ Saturdays er videreudviklingen af eQ Fridays. Præsenteres i samarbejde med Tuborgfondet.

Seneste arrangement: Om K-pop med Nanna Bottos på Rytmisk Center i København den 15. april 2023. Læs mere.

Osgoods netværk

Kresten Osgood fortsætter sine succesfulde netværkstalks fra 5E til blandede venues i København og indimellem andre steder i landet. Osgoods Netværk er en serie netværksmøder og samtaler, hvor Osgood interviewer spændende og inspirerende musikalske personligheder. Oftest med en efterfølgende koncert.

Kontakt: Kresten Osgood på osgood@funky.dk

To arrangementer er på vej:

  • Mandag den 11. december 2023 kl 15.30: Kresten Osgood i en talk med saxofonist og komponist Maria Faust på spillestedet H15 i København. Læs mere og tilmeld dig.
  • Torsdag den 14. december 2023 kl. 19.00 møder Kresten Osgood saxofonist og komponist Jesper Zeuthen til en samtale om musikken. Det sker på spillestedet Mayhem i København. Læs mere og tilmeld dig.

Oyggjatónastovan (Færøerne)

Foto: Alessio Mesiano

Hergeir Staksberg er vært for Autors første netværk på Færøerne.

Seneste arrangement: Oyggjatónastovan havde besøg af forfatter, digter, sangskriver m.m. Marjun Syderbø Kjelnæs i Tórshavn. Læs mere her.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

BFM

Brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Vil du høre mere om netværket og mulighederne for optagelse, så læs mere på www.filmkomponister.dk.

Arbejder du med musik til film og spil? Så kan du med fordel søge optagelse i Brancheklubben for Film og Mediekomponister, BFM – et netværk for danske komponister, som arbejder med audiovisuelle medier, TV, kort-, dokumentar- og spillefilm samt spil.

BFM hører under Koda, er gratis og er fælles for alle medlemmer af Koda.

Kontakt og tilmelding: Lone Nyhuus (lony@filmkomponister.dk)

Der ydes transportrefusion for Autors medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til autor@autor.dk.

Autors netværk drives med midler fra Koda Kultur.