Netværk

DJBFA’s mange netværk er et rum, hvor sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration. Det kan være inden for en genre, en tilgang til sangskrivning, et geografisk område eller noget helt fjerde. Vores netværk er lavet for at styrke både det faglige og det sociale sammenhold blandt udøvende komponister og musikere i Danmark. Og for at styrke fællesskab, mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.

Få overblik over alle vores netværk herunder.

Electronic Knowledge Hub

Simon Littauer. PR-foto.

Byd velkommen til et nyt netværk med fokus på elektronisk musik!

Næste arrangement er 8. oktober, hvor Baime og Álvaro Suárez fortæller og dj’er.

Kontakt og tilmelding: Kianoush Yazdanyar på elektroniskmusikdanmark@gmail.com

Osgoods netværk

Laura Toxværd besøgte netværket i september.

Efter lukningen af Mandagsklubben fører Kresten Osgood traditionen for det eksperimenterende i Kødbyen videre. Oftest med artister til et mindre netværk forud for en koncert, hvor man kan spørge ind til deres metode, netværk og proces. 18. oktober med Snöleoparden.

Typisk tidsramme: 17.00-18.30.
Kontakt og tilmelding: Kresten Osgood på osgood@funky.dk

The jazz message

Foto: Mike Højgaard

Med netværket The Jazz Message vil vi samle og forstærke jazz- og musikmiljøet på tværs af generationer og postnumre. Næste gang: 14. august i Aalborg.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt og tilmelding: Kasper Tranberg på bugpowder1@me.com

Skaberklubben

I det nye online netværk kan du dele erfaringer og udfordringer med at navigere i kreative processer. Skaberklubben handler om kreative processer, om at dele gode arbejdsrutiner og udfordre hinanden til at skrive på nye måder ud fra et ønske om, at man går fra møderne med forstærket skaberlyst.

Kontakt og tilmelding: Mathias Lilholt: matlilholt@gmail.com

Mathias Lilholt er sangskriver, sanger, musiker og underviser. Han har de seneste år især udgivet og turneret i ind- og udland med electropop-duoen Feel Freeze og skriver i øjeblikket på sit kommende selvbetitlede dansksprogede soloprojekt. Desuden er Mathias kandidat i Performance Design fra RUC, hvor han har studeret kreative processer, idéudvikling og innovation. Mathias skrev speciale om sangskrivning som kreativ udtryksform og dannelsesproces for unge, og hvordan man som underviser/inspirator kan tilrettelægge og iscenesætte kreative processer for andre – og for sig selv. Spørgsmål om Skaberklubben kan stilles til Mathias på matlilholt@gmail.com

ES21

Foto: Betül Bas

Netværk for elektronisk musik og omegn, drevet af DJBFA og Dansk Komponistforening. Netværksmøderne finder sted i København. Næste udgave med Freja Kirk og Katrine Villadsen 3. november. Alle pladser er taget, og der er nu venteliste.

Kontakt og tilmelding: Jan Lippert: newsound21@gmail.com

Bag musikken med Kajsa Vala

Foto: Lars Just

Kajsa Vala er sangskriver, sangerinde og guitarist, og har de seneste år haft travlt med både solomateriale og turnévirksomhed med bl.a. Sune Wagner og Psyched Up Janis. Med netværket i Aarhus byder hun på indspark fra aktører uden for og inden for musikmiljøet med fokus på alt fra komposition og sparring til branding og mental sundhed. Netværket holder typisk til i Aarhus.

Dato: Nyt arrangement annonceres snart.
Kontakt og tilmelding: Kajsa Vala på kajsavala@gmail.com

Oyggjatónastovan (Færøerne)

Foto: Alessio Mesiano

Greta Svabo Bech er vært for DJBFA’s første netværk på Færøerne. Første udgave er 10. september.

Kontakt og tilmelding: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

DJBFA Klubben Vest

Sangerinde Karen Holm fra Night Bells

Netværk for komponister og sangskrivere i Jylland – med arrangementer skiftevis i Aarhus og Randers. Typisk indeholder netværksaftenerne i Klubben Vest en hyggelig middag og besøg, som regel med lidt livemusik, fra en spændende komponist.

Dato: Nyt arrangement annonceres snart.
Kontakt og tilmelding:
Randers: karolinegro@hotmail.com eller jacobvenndt@jacobvenndt.dk
Aarhus: pianist@kurtfrimodt.dk

BFM

Brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Vil du høre mere om netværket og mulighederne for optagelse, så læs mere på www.filmkomponister.dk.

Arbejder du med musik til film og spil? Så kan du med fordel søge optagelse i Brancheklubben for Film og Mediekomponister, BFM – et netværk for danske komponister, som arbejder med audiovisuelle medier, TV, kort-, dokumentar- og spillefilm samt spil.

BFM hører under Koda, er gratis og er fælles for alle medlemmer af Koda.

Kontakt og tilmelding: Lone Nyhuus (lony@filmkomponister.dk)

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@djbfa.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.