Netværk

DJBFA’s mange netværk er et rum, hvor sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration. Det kan være inden for en genre, en tilgang til sangskrivning, et geografisk område eller noget helt fjerde. Vores netværk er lavet for at styrke både det faglige og det sociale sammenhold blandt udøvende komponister og musikere i Danmark. Og for at styrke fællesskab, mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.

Få overblik over alle vores netværk herunder.

Nippers netværk

Louise Nipper. Foto: Niels Jacob Dandanell

Lydtekniker og producer Louise Nippers netværk er et online producer- og mixnetværk.

Hvis du selv producerer dine egne kompositioner, sange og co-writes, og du gerne vil have gode råd til dine mix samt give og modtage feedback fra andre musikskabere i samme båd, så er dette online netværk noget for dig.

Netværket starter 14. april 2021 og kører året ud med online møder hver anden uge. Du behøver ikke deltage hver gang, men de første fire gange er nødvendige. Netværket præsenteres af DJBFA og Koda Kultur. Alle medlemmer af Koda kan være med.

Læs mere om Nippers netværk og tilmeld dig.
Netværket er startet, men du kan stadig tilmelde dig!

jazzfuel

Matt Fripp. PR-fofo.

DJBFA’s Jazzfuel netværk vil i 2021 vil give en (virtuel) hjælpende hånd til selvstændige DYI-musikere og sangskrivere med sparring og feedback på deres karriere.

Jazzfuel byder i starten af 2021 på to dele. Del I er et “Mastermind-forløb” med fire-fem musikskabere i hver gruppe. Del II består af live sessions med oplæg åbne for alle.

Netværket drives af britiske Matt Fripp, som har en baggrund inden for jazz. Men netværket er relevant for alle selvstændige musikere/komponister uanset genre.

Læs mere her.

Jazzfuel-forløbet blev indtil videre afrundet i april 2021.

EQ FRIDAYS

EQ Fridays er et nyt netværk drevet af Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA. Netværket byder på musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Det handler om musikproduktion inden for alle genrer, og deltagerne kan her blive inspireret sammen og møde nye samarbejdspartnere.

EQ Fridays foregår den første fredag i måneden og præsenteres i samarbejde med Tuborgfondet.

Dato: Første arrangement er blevet udskudt pga. corona. Men nu sker det! 4. juni 2021 med besøg af den internationalt efterspurgte DJ og producer Anastasia Kristensen. Læs mere og tilmeld dig.


Skaberklubben

I DJBFA’s online netværk Skaberklubben kan du dele erfaringer og udfordringer med at navigere i kreative processer. Skaberklubben handler om kreative processer, om at dele gode arbejdsrutiner og udfordre hinanden til at skrive på nye måder ud fra et ønske om, at man går fra møderne med forstærket skaberlyst.

Netværket drives af Mathias Lilholt, som er sangskriver, sanger, musiker og underviser. Han er både solist og en del af electropopduoen Feel Freeze. Mathias er kandidat i Performance Design (RUC) med særligt fokus på sangskrivning som kreativ udtryksform og dannelsesproces for unge.

Læs mere om hele Skaberklubbens vinterprogram.

Kontakt og tilmelding: Mathias Lilholt: matlilholt@gmail.com

Electronic Knowledge Hub

Simon Littauer var forbi netværket i 2020. PR-foto.

Byd velkommen til et nyt netværk med fokus på elektronisk musik.

Dato: Arrangement med Be Svendsen er udskudt på ubestemt tid. Afholdes, når coronareglerne tillader det.
Kontakt og tilmelding: Kianoush Yazdanyar på elektroniskmusikdanmark@gmail.com

Osgoods netværk

Laura Toxværd besøgte netværket i september.

Efter lukningen af Mandagsklubben fører Kresten Osgood traditionen for det eksperimenterende i Kødbyen videre. Oftest med artister til et mindre netværk forud for en koncert, hvor man kan spørge ind til deres metode, netværk og proces. Nyt arrangement offentliggøres snart.

Typisk tidsramme: 17.00-18.30.
Kontakt og tilmelding: Kresten Osgood på osgood@funky.dk

The jazz message

Foto: Mike Højgaard

Med netværket The Jazz Message vil vi samle og forstærke jazz- og musikmiljøet på tværs af generationer og postnumre.

Dato: Nyt arrangement offentliggøres snart.
Kontakt og tilmelding: Kasper Tranberg på bugpowder1@me.com

Oyggjatónastovan (Færøerne)

Foto: Alessio Mesiano

Greta Svabo Bech er vært for DJBFA’s første netværk på Færøerne.

Seneste arrangement: Oyggjatónastovan havde besøg af forfatter, digter, sangskriver m.m. Marjun Syderbø Kjelnæs i Tórshavn. Læs mere her.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

Bag musikken med Kajsa Vala

Foto: Lars Just

Kajsa Vala er sangskriver, sangerinde og guitarist, og har de seneste år haft travlt med både solomateriale og turnévirksomhed med bl.a. Sune Wagner og Psyched Up Janis. Med netværket i Aarhus byder hun på indspark fra aktører uden for og inden for musikmiljøet med fokus på alt fra komposition og sparring til branding og mental sundhed. Netværket holder typisk til i Aarhus.

Dato: Nyt arrangement annonceres snart.
Kontakt og tilmelding: Kajsa Vala på kajsavala@gmail.com

DJBFA Klubben Vest

Sangerinde Karen Holm fra Night Bells

Netværk for komponister og sangskrivere i Jylland – med arrangementer skiftevis i Aarhus og Randers. Typisk indeholder netværksaftenerne i Klubben Vest en hyggelig middag og besøg, som regel med lidt livemusik, fra en spændende komponist.

Dato: Nyt arrangement annonceres snart.
Kontakt og tilmelding:
Randers: karolinegro@hotmail.com eller jacobvenndt@jacobvenndt.dk
Aarhus: pianist@kurtfrimodt.dk

BFM

Brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Vil du høre mere om netværket og mulighederne for optagelse, så læs mere på www.filmkomponister.dk.

Arbejder du med musik til film og spil? Så kan du med fordel søge optagelse i Brancheklubben for Film og Mediekomponister, BFM – et netværk for danske komponister, som arbejder med audiovisuelle medier, TV, kort-, dokumentar- og spillefilm samt spil.

BFM hører under Koda, er gratis og er fælles for alle medlemmer af Koda.

Kontakt og tilmelding: Lone Nyhuus (lony@filmkomponister.dk)

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@djbfa.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.