Netværk

DJBFA’s mange netværk er et rum, hvor sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration. Det kan være inden for en genre, en tilgang til sangskrivning, et geografisk område eller noget helt fjerde. Vores netværk er lavet for at styrke både det faglige og det sociale sammenhold blandt udøvende komponister og musikere i Danmark. Og for at styrke fællesskab, mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.

Få overblik over alle vores netværk herunder.

Skabertrang Aarhus

Foto: Amit Agnihotri/Unsplash


Skabertrang Aarhus er et nyt netværk for komponister og sangskrivere i Aarhus og omegn. Netværket et startet i juni 2021. Gennem en række workshops vil Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber. Jakob Alsbjerg leder netværket.

Næste arrangement: Workshop om “Den gode sang” den 26. oktober 2021 kl. 19. Læs mere og tilmeld dig.

Nippers netværk

Louise Nipper. Foto: Niels Jacob Dandanell

Lydtekniker og producer Louise Nippers netværk er et online producer- og mixnetværk.

Hvis du selv producerer dine egne kompositioner, sange og co-writes, og du gerne vil have gode råd til dine mix samt give og modtage feedback fra andre musikskabere i samme båd, så er dette online netværk noget for dig.

Netværket startede i april 2021 og kører året ud med online møder hver anden uge. Du behøver ikke deltage hver gang, men hvis du kommer med i løbet af året, skal du se videoer fra de første netværksgange for at kunne følge med. Netværket præsenteres af DJBFA og Koda Kultur. Alle medlemmer af Koda kan være med.

Læs mere om Nippers netværk og tilmeld dig.
Netværket er startet, men du kan stadig tilmelde dig! Vi startede igen i september 2021. Du kan godt komme til efter start.

Næste åbne, online arrangement er 27. oktober 2021, hvor der er masterclass med Lars Nissen – åbent for alle interesserede, også hvis du ikke er fast i netværket.

jazzfuel

Matt Fripp. PR-fofo.

DJBFA’s Jazzfuel netværk vil i 2021 vil give en (virtuel) hjælpende hånd til selvstændige DYI-musikere og sangskrivere med sparring og feedback på deres karriere.

Jazzfuel byder i starten af 2021 på to dele. Del I er et “Mastermind-forløb” med fire-fem musikskabere i hver gruppe. Del II består af live sessions med oplæg åbne for alle.

Netværket drives af britiske Matt Fripp, som har en baggrund inden for jazz. Men netværket er relevant for alle selvstændige musikere/komponister uanset genre.

Læs mere her.

Jazzfuel-forløbet blev indtil videre afrundet i april 2021.

EQ FRIDAYS

EQ Fridays er et nyt netværk drevet af Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center i København og DJBFA. Netværket byder på musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Det handler om musikproduktion inden for alle genrer, og deltagerne kan her blive inspireret sammen og møde nye samarbejdspartnere.

EQ Fridays foregår den første fredag i måneden og præsenteres i samarbejde med Tuborgfondet.

Næste arrangement: Fredag den 5. november 2021. Mere info følger.


Skaberklubben

I DJBFA’s online netværk Skaberklubben kan du dele erfaringer og udfordringer med at navigere i kreative processer. Skaberklubben handler om kreative processer, om at dele gode arbejdsrutiner og udfordre hinanden til at skrive på nye måder ud fra et ønske om, at man går fra møderne med forstærket skaberlyst.

Netværket drives af Mathias Lilholt, som er sangskriver, sanger, musiker og underviser. Han er både solist og en del af electropopduoen Feel Freeze. Mathias er kandidat i Performance Design (RUC) med særligt fokus på sangskrivning som kreativ udtryksform og dannelsesproces for unge.

Læs mere om hele Skaberklubbens vinterprogram.

Kontakt og tilmelding: Mathias Lilholt: matlilholt@gmail.com

Electronic Knowledge Hub

Seneste arrangement var med Mad Es i september 2021.

Byd velkommen til et nyt netværk med fokus på elektronisk musik.

Seneste arrangement: Masterclass med Mads Buus (Mad Es) – Visuals and Live Production. Læs mere.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt og tilmelding til netværket: Kianoush Yazdanyar på elektroniskmusikdanmark@gmail.com

Osgoods netværk

Jomi PR-foto.

Kresten Osgood fortsætter sine succesfulde netværkstalks fra 5E til andre steder i København. Osgoods Netværk er en serie netværksmøder og samtaler, hvor Osgood interviewer spændende og inspirerende musikalske personligheder. Oftest med en efterfølgende koncert.

Næste arrangement: Kresten Osgood taler med Jomi Massage om hendes mange kunstneriske projekter og især hendes helt nye album, Lyst, hvis udgivelse fejres samme dag: Fredag den 8. oktober kl. 16. Se mere og tilmeld dig.

Kontakt: Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Oyggjatónastovan (Færøerne)

Foto: Alessio Mesiano

Greta Svabo Bech er vært for DJBFA’s første netværk på Færøerne.

Seneste arrangement: Oyggjatónastovan havde besøg af forfatter, digter, sangskriver m.m. Marjun Syderbø Kjelnæs i Tórshavn. Læs mere her.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

DJBFA Klubben Vest

Sangerinde Karen Holm fra Night Bells

Netværk for komponister og sangskrivere i Jylland – med arrangementer skiftevis i Aarhus og Randers. Typisk indeholder netværksaftenerne i Klubben Vest en hyggelig middag og besøg, som regel med lidt livemusik, fra en spændende komponist.

Dato: Nyt arrangement annonceres snart.
Kontakt og tilmelding:
Randers: karolinegro@hotmail.com eller jacobvenndt@jacobvenndt.dk
Aarhus: pianist@kurtfrimodt.dk

BFM

Brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Vil du høre mere om netværket og mulighederne for optagelse, så læs mere på www.filmkomponister.dk.

Arbejder du med musik til film og spil? Så kan du med fordel søge optagelse i Brancheklubben for Film og Mediekomponister, BFM – et netværk for danske komponister, som arbejder med audiovisuelle medier, TV, kort-, dokumentar- og spillefilm samt spil.

BFM hører under Koda, er gratis og er fælles for alle medlemmer af Koda.

Kontakt og tilmelding: Lone Nyhuus (lony@filmkomponister.dk)

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@djbfa.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.