Rabatter

Som medlem af Autor kan du både få forskellige rabatter og transportrefusion ved deltagelse i mange af vores arrangementer.

Under menupunktet Karriere er der også en lang række andre tilbud eksklusivt for Autors medlemmer.

Stregkode til udgivelse

Du har mulighed for at få tilsendt stregkoder til at sætte på dine cd’er. Kontakt os for mere info.

Mix og mastering

I samarbejde med Varibeat tilbyder vi 20 % rabat (på slutfaktura ex. moms) på mix og mastering. Husk at oplyse, at du er medlem af Autor.

Læs mere om Varibeat

Hotel

Via Autor kan du opnå rabatpris hos hotelkæden Guldsmeden, der har hoteller i bl.a. Aarhus, København, Berlin, Oslo, Reykjavik. Bare kontakt os, så hjælper vi.

Kulturmonitor

Få abonnement på det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor, og hold dig orienteret om, hvad der foregår i musik- og kulturbranchen.

Om Kulturmonitor

Hvad viser ny forskning på kulturområdet? Er der nyt fra musiklivet? Hvilke udfordringer bokser kulturarbejdere med? Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om musik, film, scene, kunst, litteratur og kulturpolitik.

Kulturmonitor er et redaktionelt uafhængigt medie, hvis hovedformål er at orientere, inspirere og styrke dansk kulturliv, dets aktører og beslutningstagere.

Et månedligt abonnement på Kulturmonitor koster normalt 299 kr. + moms. Men som medlem hos os, kan du få et månedsabonnement for kun 99 kr. + moms. –Rabatterne er større, hvis du køber et halvårs- eller helårsabonnement.

pr-fotos

Fotograf Mads Fisker tilbyder pakker med flotte, opdaterede og personlige pressefotos til Autors medlemmer for kun 1.000 kr. Læs mere.

Fra 2022 stiger prisen til 1.500 kr.

juicebox: studieleje, produktion m.m.

Læs mere om samarbejdet og rabatten hos Juicebox her.

spot festival

Foto: Morten Rygaard/SPOT Festival

Rabat på SPOT Festival for Autors medlemmer

Autor og SPOT Festival tilbyder rabat på billetter til foreningens medlemmer. Det gælder både til festivalens musikprogram og den professionelle konferencedel SPOT+.

Din akkreditering gælder naturligvis til både SPOT og SPOT+.

Vil du benytte dig af tilbuddet, skal du udfylde formularen og betale her.

TRANSPORTREFUSION

Du kan som Autor-medlem få refunderet dine transportomkostninger til Autors generalforsamlinger, Kodas generalforsamlinger og Autors årlige Hædersprisfest.

Du kan også få transportrefusion, hvis du deltager i et af vores netværk og rejser mere end 120 km. for at være med.

Krav: Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til autor@autor.dk

Der ydes ikke transportrefusion til camps og andre Autor-relaterede arrangementer, medmindre det specifikt er annonceret.