OBS: Netværker er aflyst efter de seneste coronarestriktioner

Jazznetværket kommer til København den 10. december, hvor dagens gæst er saxofonist og komponist Christina von Bülow. Der bliver budt på julede forfriskninger.

Med netværket The Jazz Message vil vi samle og forstærke jazz- og musikmiljøet på tværs af generationer og postnumre.

Netværket kommer til forskellige byer fra gang til gang, hvor vi udveksler musikalske idéer og personlige tilgange til kunstnerisk udtryk og udvikling – både i samtaler og med særlige gæster.

Sammen med tovholder Kasper Tranberg – som selv er trompetist og komponist – byder vi på masterclasses og forfriskninger. Alle er velkomne.

Christina von Bülow vil i samtale med Kasper Tranberg dele sine musikalske ideer som komponist, fortolker og musiker. De berører også hendes mange erfaringer i nationale og internationale samarbejder, der besidder et overrumplende nærvær af melodisk essens og kompositorisk overblik.

Tid: 10. december 2020 kl. 16-18
Sted: Jazz Cup, Gothersgade 107, 1123 København
Tilmelding: bugpowder1@mac.com

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Grundet corona er der begrænsede pladser.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

The Jazz Message bliver til med midler fra Koda Kultur.